At Τρίτη, Μαΐου 20, 2008 2:54:00 μ.μ., ralou
Καλώς ήλθες kitsomitso!
Χάρηκα και εγώ.
Είναι ωραίο να μαθαίνουν οι άντρες να μαγειρεύουν.
Είναι μερικές φορές λίγο αστείοι αλλά οι γυναίκες πάντα το εκτιμούν όταν το κάνουν.
faraona, εγώ είμαι fan των μπαχαρικών αλλά όχι όλοι. Ο καλός μου με το ζόρι έμαθε να δέχεται την κανέλα στα κοκκινιστά και μόνο γιατί είναι ευγενικός δεν μου το πετάει στο κεφάλι κάθε φορά
;)
Ετοιμάζω τις φράσεις που μου ζήτησες.
Γοργονάκι, σιγά μην δεν στην άνοιγα. Πάντως να ξέρεις ότι οι συνταγές που διαβάζουμε, είναι πιο καλές από αυτές που μαγειρεύουμε καθώς έχουν 0 (μηδέν) θερμίδες!
Αχ! ο καθένας με τον πόνο του...
:(
At Τετάρτη, Μαΐου 21, 2008 3:26:00 μ.μ., Ανώνυμος
At Τετάρτη, Μαΐου 21, 2008 5:56:00 μ.μ., ralou
exofthalmh καλώς ήλθες στο μπλόγκ!
Κατάλαβα καλά ότι επανέκαμψες μετά από απουσία;
Προσπαθούσα να αναγνωρίσω το στυλ αλλά κάτι μου ξέφευγε.
Οσο για τις χορτοφαγικές συνταγές, μ' όλο που είμαι αμετανόητη κρεοφάγος, θα σου έλεγα να πατήσεις την ετικέττα "recipies" και θα βρείς τουλάχιστον τρείς συνταγές, για αγγινάρες της μοναξιάς, ψαράκια στο κρεβάτι τους, σπανακόπιτα της νιόπαντρης και άλλα παρόμοια λιγότερο ή περισσότερο αμαρτωλά.
Πάντως υπόσχομαι να ποστάρω μια συνταγή χορτοφαγική και να στην χαρίσω, δεν μπορώ να αντισταθώ σε όποιον μου ζητάει κάτι ευγενικά.
Οσονούπω
At Παρασκευή, Μαΐου 23, 2008 12:16:00 π.μ., Ανώνυμος
At Παρασκευή, Μαΐου 23, 2008 5:49:00 μ.μ., ralou
Κανελα.
Το πιο υπέροχο μπαχαρικό.
Την λατρεύω!
Και σου πάει τόσο, να τόσο πολύ Φωτούλα!
Ο φίλος μου ο d. δεν επιθυμεί κανέλα στο κοκκινιστό του.
Και τι μας έχει διδάξει η ζωή;
Δεν εναντιωνόμαστε ποτέ σε φανατικούς ερασιτέχνες.
Οπότε...
Το βρωμόπουλο πότε θα το βγάλεις από την φάτσα;
Εχω αρχισει και πετάω γόβες στην οθόνη του υπολογιστή!
Για μαγειρική ανάρτηση, είναι πάρα πολύ ζωντανή!
Τώρα μαθαίνω και γω αρκετά.
Την καλησπέρα μου και χάρηκα...